Správy

Reprezentácia do 21 rokov zdolala v Ostrave Česko, dnes odveta v Púchove

Dušan Dobšovič|3. dec 2019 o 10:50

Slovenská futsalová reprezentácia do 21 rokov absolvovala prvú hernú previerku v aktuálnej súťažnej sezóne. V Ostrave zdolala domácich čechov 3:2, v utorok od 15,00 hod. je na programe odveta v Púchove.

Česká republika – Slovensko 2:3 (1:2)

Góly: 18. Hájek (Šarközy), 22. Hájek (Žežulka) - 16. Marík (Keszei), 20. Medoň (Vaktor), 29. Kuruc (Vaktor).

Česká republika: Žežulka (Mykytjuk) – Fejl, Dziuba, Hájek, Klíma, Balog, Šarközy, Sznapka, Špička, Vébr, Bína, Daněk. Trenér Marek Kopecký.
Slovensko: Kušnír (Kollár) – Vaktor, Bačo, Kuruc, Medoň - Kucharovič, Marík, Keszei, Keszi - Laco, Trojan, Druga, Novotný. Trenér Klaudiusz Hirsch.

Aktívnejšie začali domáci, no do vyložených šancí sa nedostávali. Navyše našu bránu vynikajúco chránil Marek Kušnír. Prvý gól strelil po brejkovej situácii Marcel Marík, ktorému naservíroval loptu pred prázdnu bránu Sebastian Keszei. O dve minúty hostia s veľkou dávkou šťastia vyrovnali, no tesne pred prestávkou sa presadil Kristián Medoň a získal pre nás vedenie. Druhý polčas opäť začali lepšie českí reprezentanti a už po dvoch minútach bolo vyrovnané. V polovici druhého polčasu však prišiel pekný futsalový moment v podaní našich chlapcov, keď kapitán tímu Filip Vaktor našiel Mareka Kuruca a ten umiestnil svoj volej do siete.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: